Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

"Έκανε μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το έχει στα χέρια του, αν πάρει τα δύο ντέρμπι, για αρχή, νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν θα κερδίσει τον Ολυμπιακό."

 


Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Metropolis 95.5. 

Αρχικά αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Αλμέιδα μετά την λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Του γύρισε ο Λουτσέσκου το ματς και εκεί τρελάθηκε. Το έχασε αυτός αποκλειστικά. Αυτή είναι η εκτίμηση προπονητικά. Ξέφυγε από την ήττα γιατί κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Δεν πρέπει κανείς να συμπεριφέρεται έτσι. Τρώει ψωμάκι εδώ. Κανείς δεν του είπε τίποτα, απλώς το έκανε για να το κάνει και να γίνει αρεστός στον κόσμο της ΑΕΚ».

Για τα δεδομένα για την κατάκτηση του τίτλου σημείωσε: «Έκανε μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το έχει στα χέρια του, αν πάρει τα δύο ντέρμπι, για αρχή, νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν θα κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι η ΑΕΚ τόσο δυνατή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα φέτος».

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα: «Εχει υλικό. Το έφτιαξε μετά τον Δεκέμβριο. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάει για τίτλο, γιατί του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να πάει στον τελικό του Conference. Αυτό θα του τραβήξει ενέργεια. Δεν είναι εύκολο το ματς της Πέμπτης, θα είναι δύσκολο. 

Νομίζω ότι θα τραβήξει μεγάλο... κουπί. Δεν τον διασφαλίζει το 2-4, αν ήταν άλλη ομάδα θα τον διασφάλιζε. Καμία αγγλική ομάδα δεν προχώρησε φέτος στην Ευρώπη και η Άστον Βίλα θέλει την πρόκριση. Έχει αβαντάζ ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί γιατί η Άστον Βίλα θα πιέσει από την αρχή για το γκολ. Για το πρωτάθλημα, και βαθμολογικά να το πάρουμε είναι δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση ο Ολυμπιακός, μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον τίτλο από την ΑΕΚ». 

Για την έλλειψη σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν έχει σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ και πρέπει να βρει γκολ από τους χαφ και τους πλαϊνούς. Πρέπει να πατάνε περιοχή. Ο φετινός ΠΑΟΚ περιμένει γκολ, κυρίως, από τους χαφ και τους πλαϊνούς του, όχι από τον φορ. Και από τα στημένα που είναι πολύ καλός».

Για το δίδυμο Κεντζιόρα-Κουλιεράκη: «Έχουν δέσει. Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι όταν πιέζει ψηλά και του κλέβουν την μπάλα να είναι πιο γρήγορες οι αντιδράσεις τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου