Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

"Είναι καλή συγκυρία για τον ΠΑΟΚ που θα βρει τον Ολυμπιακό μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι γιατί θα εξαντλήσει τις δυνάμεις. Είναι ευκαιρία"

 


Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την μαχη του τίτλου μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής, Γιάννης Μαντζουράκης, στο Metropolis 95.5

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Θα έρθει μετά από μια μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πρέπει να ρίξει την προσοχή του στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο αυτόν τον στόχο και θα πρέπει να κυνηγήσει τον τίτλο. Αν χάσει, θα δυσκολέψει και η Ευρώπη. Είναι καλή συγκυρία για τον ΠΑΟΚ που θα βρει τον Ολυμπιακό μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι γιατί θα εξαντλήσει τις δυνάμεις. Είναι ευκαιρία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είχε αδυναμίες που δεν φάνηκαν σε κάποια παιχνίδια. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει μια βραδύτητα, έχει αργό κέντρο. Τεχνίτης ο Μεϊτέ αλλά στα τρία παιχνίδια, το ένα είναι καλό. Η μεγάλη του αδυναμία είναι το γκολ». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Η ΑΕΚ έχει την πιο εύκολη δουλειά, οι άλλοι μπορούν να φτάσουν στον τίτλο αλλά η διαδρομή τους είναι πιο δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες γιατί αγωνίζεται στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός έχει τις λιγότερες».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο Μάντζιος κάνει εξαιρετική δουλειά, αξιοποίησαν στο έπακρον το υλικό και έχει καλή χημεία η ομάδα. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το κύπελλο. Αν δεν παρασυρθεί και παίξει με λογική, μπορεί να το πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου