Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΠΑΟΚ mαteco-Σπόνο Ίγκλις

Για το δεύτερο παιχνίδι του Round 2 του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, την Σπόνο Ίγκλις, από την Ελβετία. 

Ο Δικέφαλος, έχοντας ως «προίκα» το 27-33 του πρώτου αγώνα, καλείται να εμφανίσει το ίδιο, πολύ καλό, πρόσωπο, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού. 

Έχοντας λίγο χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν, οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη θέλουν να διαχειριστούν το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας με τον Κόσμο τους μία πολύ σημαντική πρόκριση. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Σπόνο Ίγκλις, η Ελίνα Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, η οποία είναι και ο στόχος μας προς το παρόν. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι' αυτά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια, και είναι θετικό που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας σε όσα δουλέψαμε. Μένει να κάνουμε την ίδια σωστή διαχείριση και στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να έρθει το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούμε». 


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
2ος αγώνας Round 2, EHF European Women's Cup
«Σπίτι του Χάντμπολ» Μίκρα 3
17:00, ΠΑΟΚ mαteco-Σπόνο Ίγκλις (AC PAOK TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου