Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Κούμπεκ για καυτή Τούμπα:" Έχουν παίξει σε καυτές έδρες, όπως της Φρανκφούρτης και της Χαρτς. Έχουν προσωπικότητα και αντέχουν στην πίεση"

 


Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Γιάροσλαβ Κούμπεκ ανέλυσε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ το βλέπει ως ευκαιρία για βαθμούς και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Έχουν κίνητρο και οι δύο ομάδες για τη νίκη».

Για το ποιο στοιχείο δίνει τις νίκες σε τέτοια ματς: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιθετική ομάδα και πρέπει να προσέξουμε αυτό το στοιχείο του, έχει κάποια θέματα στο αμυντικό κομμάτι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν σκέφτεται να κάνει ροτέισιον λόγω και του ντέρμπι που ακολουθεί: «Είναι ένας παιχνίδι για την Ευρώπη, πολεμήσαμε όλοι την περσινή σεζόν για να βρεθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν θα μας συγχωρούσε ο κόσμος μας κάτι τέτοιο. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές μεν, αλλά όχι σε σημείο να αλλάξει όλη η ομάδα».

Για το αν η καυτή Τούμπα μπορεί να… φοβίσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Έχουν παίξει σε καυτές έδρες, όπως της Φρανκφούρτης και της Χαρτς. Έχουν προσωπικότητα και αντέχουν στην πίεση».

Για το αν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας της ομάδας, λόγω των πολλών συνεχόμενων αγώνων: «Είναι δύσκολο ναι, αλλά το δουλεύουμε, οι παίκτες είναι έτοιμοι, αλλά εγώ κοιμάμαι λιγότερο».

Για το ποιους παίκτες σκοπεύει να παρατάξει αύριο: «Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Ο Λούκας Κερβ όμως είναι ένα ακρογωνιαίος λίθος στο οικοδόμημα αυτής της ομάδας»

Για το αν η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει με τους συνεχόμενους αγώνες: «Βοήθησε το διάστημα της διακοπής, παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες προπονούνταν και κάποιοι είχαν βαριά πόδια, αλλά τα δεδομένα στη φυσική κατάσταση δείχνουν να είναι όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου