Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Κάλβας:"έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καυτή ατμόσφαιρα- Θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ"

 


Ο Λούκας Κάλβας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βικτόρια Πλζεν, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, περιμένουμε μια καλή ατμόσφαιρα. Μετά παίζουμε με την Σπάρτα Πράγας, τώρα όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Έχουν ποιότητα στην επίθεση, ειδικά ο Τάισον και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι παίκτες με ποιότητα».

Για το αν μίλησε με τον Μάικλ Κρμέντσικ: «Όχι δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω πως έπαιζε εδώ, αλλά δεν μιλήσαμε».

Για το αν παίζει ρόλο ότι το ματς γίνεται στην Τούμπα: «Ξέρουμε την ατμόσφαιρα ελπίζω να μην μας επηρεάσει, αντιμετωπίσαμε καλή ατμόσφαιρα και στην έδρα της Φρανκφούρτης. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο μεγάλο κίνητρο μιας και δεν έχει βαθμούς: «Σίγουρα θα μας πιέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, και εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς και ξέρουμε πως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καυτή ατμόσφαιρα».

1 σχόλιο:

  1. Καυτή έδρα και π@π@ρια. Η Τούμπα εδώ και χρόνια είναι εκκλησία. Μπαίνεις μέσα, κάνεις το σταυρό σου και ανάβεις κεράκι. Άσε που είναι και η αχίλλειος πτέρνα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή