Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Λουτσέσκου :"Θα είναι τελείως διαφορετικό το περιβάλλον. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Μάλμε έχει την εμπειρία σε γήπεδα με εχθρική ατμόσφαιρα"

 


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου:

«Θα είναι τελείως διαφορετικό το περιβάλλον. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Μάλμε έχει την εμπειρία σε γήπεδα με εχθρική ατμόσφαιρα. Είναι μία καλή ομάδα. Αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ μας ώστε να δουλέψουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Η φύση των ομάδων δεν θα αλλάξει, μπορεί να μην επιτέθηκαν τόσο πολύ, μπορεί να αμύνθηκαν κάποιες στιγμές, ωστόσο η φύση του παιχνιδιού δεν αλλάζει. Ελπίζω να ρωτήσετε το ίδιο πράγμα και στους ανθρώπους της Μάλμε το βράδυ.

Στο παιχνίδι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή και δεν τα παρατάει. Αυτή είναι η λογική μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατάσταση που θα μας παρουσιαστεί.

Για Τισουντάλι, Τσάλοφ και Καμαρά:

«Σίγουρα ο Τισουντάλι και ο Τσάλοφ θα φτάσουν σε τοπ επίπεδο τον Οκτώβριο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν την ποιότητα. Σε μια άσκηση τακτικής που κάναμε χθες, μπορούσε να καταλάβεις πως δεν ήταν το τάιμινγκ στον μέγιστο βαθμό, ωστόσο έχουν ποιότητα και είναι μια διαδικασία παιχνίδι με παιχνίδι.

Για τον Καμαρά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έχει βελτιώσει, ωστόσο πρέπει να του δοθεί λίγος χρόνος ώστε να κατανοήσει τακτικά τα θέλω μας».

Για τον Εκόνγκ:

«Η ποδοσφαιρική καριέρα είναι πολύ μικρή. Σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω τον Εκόνγκ γιατί θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Καταλαβαίνω πως ένας ποδοσφαιριστής που θα σταματήσει θα σταματήσει να έχει πηγές εσόδων. Έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με παίκτες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου