Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Τα limit down της σεζόν


1) Λέο Ζαμπά: Πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν λόγος για κρούσεις κοντά ή και πάνω από τα 10.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος αποφασίστηκε να παραμείνει. Ξεκίνησε βασικός. Έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Κάποια στιγμή τραυματίστηκε και για εφτά μήνες έμεινε εκτός δράσης. Οι μετοχές έχουν πέσει και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι και φυσικά σε χρήματα πολύ πολύ λιγότερα.

2) Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ξεκίνησε βασικός. Η ευκολία που η ομάδα δεχόταν τέρματα τον εξέθεσε. Έχασε τη θέση του. Επέστρεψε. Όπως και να΄χει η χρονιά του ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Αν θέλει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη, τώρα είναι η ώρα ...

3)Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο καλλιτέχνης του ΠΑΟΚ, ο μαέστρος της ανάπτυξης φέτος δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο Ολλανδός άσος είναι βαρόμετρο. Ήδη ακούγονται σειρήνες από την Αραβία και μένει να δούμε τι θα συμβεί ...

4) Φερνάντο Βαρέλα: Λιγότερο σταθερός από ότι την περσινή χρονιά. Ο Φερέιρα θέλησε να ανεβάσει τις γραμμές και εκτέθηκε. Έχασε τη θέση του από τον Ίνκγασον και στην πορεία επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του Κρέσπο με καλές και κακές στιγμές.

5) Μίρο Στοχ: Ήρθε από μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στη Σλάβια. Στον ΠΑΟΚ έγινε κομπάρσος. Στα πλέι οφ πήρε μερικές ευκαιρίες. Έδειξε στοιχεία. Το αν θα μείνει φυσικά ερωτηματικό.

6) Λέο Μάτος: Η χρονιά δεν του πήγε όπως θα περίμενε. Έχει πάθος, έχει διάθεση. Είναι τίμιος κι αρχηγική φυσιογνωμία κάπου όμως χάθηκε κι αυτός στη γενικότερη σύγχυση. Στο φινάλε μάλιστα έχασε τη θέση του από τον Ροντρίγκο.

... Σε μία ειδική κατηγορία αφήνω τον Καντουρί που έχει δυσανάλογη απόδοση σε σύγκριση με το συμβόλαιό του, αλλά κάτι τέτοιο συνέβη και πέρυσι, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για limit down στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου