Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Οι αποκαλύψεις της σεζόν


O ΠΑΟΚ είχε μία αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα σεζόν. Έμεινε χωρίς τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια και τρέχει να μαζέψει τα κομμάτια του. Πάμε όμως να δούμε τα κέρδη ή αν θέλετε το μαύρο κουτί της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αν γυρίσει κανείς στον περσινό κορμό με ευκολία θα δει πως δεν είχαμε ούτε ένα limit up ...

Γιόσιπ Μίσιτς: Ο Κροάτης ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής περιόδου και συνάμα ο μεγάλος άτυχος στο φινάλε της. Σταμάτησε στα έξι τέρματα, με έντεκα ασίστ. Ξεκίνησε εκτός πλάνων, σκόραρε ως επιθετικός στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια καθιερώθηκε στη φυσική του θέση.

Δημήτρης Γιαννούλης: Αποκάλυψη. Ειδικά ο πρώτος του γύρος είναι εισιτήριο για μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια φυσιολογικά έπεσε καθώς δεν είχε ανάσες και μπακ απ. 44 (!) συμμετοχές, ένα τέρμα απέναντι στη Σλόβαν και έξι ασίστ.

Σβέρριρ Ίνγκασον: Χρονιά καθιέρωσης. 34 εμφανίσεις, τέσσερα τέρματα και μία ασίστ. Με τον Κρέσπο δένει καλά, με τον Βαρέλα υπάρχουν τα γνωστά θέματα που έχουμε αναφέρει, καθώς κι οι δύο έχουν μεγάλες δυσκολία στο κατέβασμα της μπάλας.

Ενέα Μιχάι: Άργησε αλλά καθιερώθηκε κι από αυτόν πρέπει να ξεκινάει ο νέος ΠΑΟΚ. Μάγκας Αλβανός. Έδειξε τρεις φορές τα δόντια του στον ΟΣΦΠ και σφράγισε το μεγάλο διπλό στον Πειραιά. Με μόλις έξι εμφανίσεις έδειξε πως είναι έτοιμος για την καθιέρωση.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Κι αυτόν περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του. Την πήρε και πρέπει να είναι φυσικά στην τετράδα των στόπερ. Αριστεροπόδαρος, ξέρει μπάλα κι έχει μάθει πάρα πολλά από τον Πάμπλο Γκαρσία.

1 σχόλιο:

  1. Ξεχάστηκε ο Λημνιός που είχε υψηλές πτήσεις σαν μεσοεπιθετικός με 6 γκολ και 8 ασιστ, διένυσε την καλύτερη περίοδο από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ.Παίκτης ομαδικός δουλευταράς με αφοσίωση στο τακτικό κομμάτι, ηταν απο τους διακριθέντες στην φετινή χρονιά.Κληθηκε στην εθνική. Στα playof έπεσε λογω κούρασης.Εαν δεν αποκτήσει τελειώματα στο παιχνίδι του ίσως θα πρέπει αλλάξει θεση ως μπακ χαφ κι εκει σιγουρα θα διαπρέψει γιατι εχει απιστευτες δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή