Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Οι σταθεροί της σεζόν

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τον τρόπο να διατηρούν τα στάνταρ τους ανεξαρτήτως κατάστασης. Σίγουρα μπορούν να πάνε λίγο πάνω ή κάτω, αλλά αποτελούν σταθερές κι είναι χαρά για κάθε προπονητή να υπάρχουν στο ρόστερ.

1)Χοσέ Άγχελ Κρέσπο: Ο στυλοβάτης της αμυντικής διάταξης του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του έφερε την κατάρρευση στο ξεκίνημα του 2020. Ως τότε τα έδωσε όλα κι έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να κατεβάζει σωστά την μπάλα.

2) Δημήτρης Λημνιός: Το τελείωμα του στη σεζόν τον βάζει στους σταθερούς κι όχι στους ανεβασμένους. Τα νούμερα του ωστόσο ανέβηκαν κι ο ατζέντης του θεωρεί πως ήρθε η στιγμή για το βήμα στο εξωτερικό.

3) Σφιντέρσκι κι Άκπομ: Δύο καλοί ρολίστες επιθετικοί. Μαζί έβαλαν 25 γκολ, αλλά κανένας δε σου γεμίζει το μάτι για βασικός την επόμενη ημέρα. Θα γίνουν συζητήσεις πώλησής τους.

4) Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αποτελεί ήρεμη δύναμη μέσα στο γήπεδο. Ξεκίνησε δυναμικά. Κράτησε τον ΠΑΟΚ ζωντανό μέχρι τα τέλη Γενάρη, αλλά στη συνέχεια παρασύρθηκε κι αυτός από τη συνολική μετριότητα και χάθηκε στις συνεχείς εναλλαγές θέσης. Στο τέλος ήρθε κι ο τραυματισμός και το γλυκό έδεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου