Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πλέον ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν

Σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστεί τελικός ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κατώτερος των προσδοκιών και πλέον η δεύτερη θέση δυσκολεύει πολύ.

Μπορεί οι ομάδες να είναι ισόβαθμες, αλλά η εικόνα που έχουν είναι τελείως διαφορετική. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση και αν ο Δικέφαλος δεν πάρει πίσω τους βαθμούς από το CAS τότε δεν θα μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Έχουμε κουραστεί να γράφουμε πως σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι η ομάδα του Φερέιρα παρουσιάστηκε πνευματικά ανέτοιμη. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτός ο προπονητής μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Πλέον ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τι παίζουν...

Αν θέλετε να μιλήσουμε για το χθεσινό αγώνα ο ΠΑΟΚ με διαφορά πρέπει να έχει κάνει το χειρότερο του ημίχρονο την φετινή σεζόν. Η Ένωση ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στο γήπεδο και με τα τόσα στημένα που κέρδισε νομοτελειακά θα πετύχαινε και το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά και πάλι στις λίγες ευκαιρίες που είχε ήταν άστοχος.

Δεν είναι δικαιολογία, όμως σε ακόμη ένα παιχνίδι οι απουσίες που είχαν οι "Ασπρόμαυροι" ήταν κομβικές. Ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Πέλκα είναι καλύτερος και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχουν και άπαντες είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κρήτη όπου εκεί τα λάθη δεν χωράνε.

Για να μην παρεξηγηθούμε οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τον προπονητή, έχουμε τονίσει πολλές φορές για το τι έφταιξε και το πιο σημαντικό είναι να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη.

Άσχετα πως θα τελειώσει η σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί πολλά ανοιχτά θέματα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη χρονιά.

Ας ελπίσουμε πως ο νέος τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με την διοίκηση να καθορίσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.


Υ.Γ. Ο Μιχαηλίδης μπορεί να έκανε το πέναλτι αλλά η παρουσία του ήταν θετική για μένα είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.


Επιμέλεια: Γιώργος Δόσχορης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου