Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Θεία δίκη

Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς ο ΠΑΟΚ με μια εμφατική εμφάνιση πέρασε από το Γεώργιος Καραϊσκάκης και πλέον κρατάει την δεύτερη θέση στα χέρια του.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τον Δικέφαλο του Βορρά αφού πρώτα δικαιώθηκε στο CAS στην συνέχεια κέρδισε τον Ολυμπιακό και συγχρόνως έσπασε το αήττητο του που τόσο πολύ ήθελε.

Έχουμε τονίσει αρκετές φορές τα λάθη που έγιναν την φετινή χρονιά, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε τι έκανε ο Ολυμπιακός υπογείως για να πάρει τον τίτλο.

Εκτός από τα σφυρίγματα που πήρε την τωρινή σεζόν, μαζί τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη έστησαν μια αστεία υπόθεση που το μόνο που ήθελαν ήταν να στιγματίσουν τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να του αφαιρέσουν βαθμούς,ώστε να κλειδώσουν το πρωτάθλημα.

Οπότε η χθεσινή νίκη ήταν μια θεία δίκη στις πρακτικές που ακολούθησαν οι Πειραιώτες όλη την χρονιά.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είδαμε έναν ΠΑΟΚ που από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο και έπνιξε τον αντίπαλο του.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με μισή ομάδα όμως κατάφερε να αποδράσει στο 90' με την γκολάρα του Μιχάι.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε τριάδα στα στόπερ έχοντας κοντά τις γραμμές του, ενώ παράλληλα απελευθέρωσε και τα Χαφ.

Ο Ελ Καντουρί και ο Μαουρίσιο έκαναν ένα από τα καλύτερα τους ματς με την φανέλα των "Ασπρόμαυρων". Ειδικά ο Βραζιλιάνος ήταν παντού και μας θύμισε τον παλιό του καλό εαυτό.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για την δεύτερη θέση και την τετάρτη έχει την πολυτέλεια να παίξει και για δύο αποτελέσματα αν και νομίζω ότι η ομάδα θα κατέβει για να πάρει την νίκη.


Υ.Γ. Αήττητο πρωτάθλημα δεν θα πάρετε ΠΟΤΕ.....


Επιμέλεια:Γιώργος Δόσχορης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου