Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Άρη και έτσι ολοκλήρωσε με γκρίνια αυτή την πολύ δύσκολη σεζόν.

Νομίζω πως ο αγώνας καλώς ή κακώς περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλα είχαν κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πάντως πρέπει να κρατήσουμε ότι η ομάδα του Φερέιρα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη των 13 ποδοσφαιριστών!

Πλέον οι παίχτες έχουν μια εβδομάδα ξεκούρασης μέχρι να αρχίσει η επόμενη σεζόν. Όπως καταλαβαίνετε το χρονικό διάστημα είναι λίγο, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν.

Ήδη ο Ρέμπε έχει πολλά θέματα να τρέξει με πρώτο και κυριότερο το θέμα του προπονητή. Μπορεί να μην έχει γίνει 100% ξεκάθαρο όμως κατά πάσα πιθανότητα ο Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχίσει στο πάγκο του Δικεφάλου.

Σίγουρα δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις την πρώτη του χρονιά,όμως όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές έχει και αυτός τα ελαφρυντικά του. Και αν θέλετε να μιλήσουμε και ποδοσφαιρικά η αλλαγή προπονητή σε αυτό το χρονικό σημείο είναι λάθος όταν έχεις μπροστά σου παιχνίδι στις 25 Αυγούστου.

Πάντως όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αλλάξει το τεχνικό τιμ, διότι κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής έχει πολλή δουλειά γιατί εκτός από τα συμβόλαια που λήγουν έχει να μιλήσει με παίχτες που δεν υπολογίζονται. Επίσης αν θέλουμε να έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες για να κυνηγήσουμε το όνειρο των ομίλων του Champions League θα πρέπει να έρθουν κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο PAOK tv ο Πορτογάλος επισήμανε πως η απόκτηση μέσου που θα κάνει την διαφορά είναι επιτακτική.

Τα λάθη που έγιναν φέτος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξαναγίνουν του χρόνου γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ακόμη μία χρονιά.



Επιμέλεια:Γιώργος Δόσχορης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου