Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΜΕ ΜΙΚΡΑ! Σπόνο Ίνγκλις-ΠΑΟΚ mαteco

Για τον πρώτο αγώνα του Round 2 του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, την ελβετική, Σπόνο Ίγκλις. 

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν για το τμήμα Χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου, το οποίο έχει μπροστά του ένα διήμερο αγώνων, στην Θεσσαλονίκη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Απέναντί του, η Σπόνο Ίγκλις, η οποία στο φετινό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την περσινή σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ελβετικό πρωτάθλημα. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σπόνο Ίγκλις, η Αθηνά Κωστοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο μας περιμένουν δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στην Σπόνο Ίγκλις από την Ελβετία. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν αντίπαλο με δυναμική και ποιότητα, αλλά είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε αγώνας σε αυτή την διοργάνωση είναι μία πρόκληση. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες, προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου