Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος, αφού ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, τόσο στο Champions League, όσο και στο Euro Cup, είναι έτοιμος για τις εγχώριες υποχρεώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. 

Απέναντί του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ξεκίνησε με την σειρά του τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις από το Euro Cup, με τελευταία δράση τον αγώνα της Πέμπτης (10/10) κόντρα στην Ντουμπρόβνικ. από την οποία ηττήθηκε με 14-10. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΚΟΕ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Χρήστος Μπιτσάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης, μία ομάδα η οποία πάντα παρουσιάζει υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αγώνα, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση. Με υπομονή και καθαρό μυαλό θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα». 


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
1η αγωνιστική, Α1
Σεράφειο Κολυμβητήριο
19:00, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου