Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μάκος:"Δείχνει το πρωτάθλημα ότι θα γίνει... σκοτωμός στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ"

 


Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει αναφορικά με το ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, θεωρώ ότι οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, ο ΠΑΟΚ βρήκε την ισορροπία, σκόραρε και είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2. Μετά ήρθε το γκολ της ΑΕΚ που έφερε το παιχνίδι στα ίσα».

Αναλύοντας το γκολ του Πιερό: «Είναι μία πολύ όμορφη κίνηση του Πιερό, είναι κλασσική κίνηση ενός πιο βαρύ επιθετικού, για αυτό και αν δείτε στο δεύτερο ημίχρονο πήγε ο Λόβρεν στο μαρκάρισμα του επιθετικού της ΑΕΚ, σε περίπτωση που ήταν ο Κροάτης στο μαρκάρισμα του ίσως ήταν διαφορετική η κατάληξη. Είναι ένα πολύ ωραίο γκολ , κλείνει ο Κοϊτά , παίρνει μία ωραία θέση ο Πιερό και εκτοπίζει τον Κεντζιόρα».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Δείχνει το πρωτάθλημα ότι θα γίνει... σκοτωμός στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ».

Ενώ κατέληξε για τους διακριθέντες του ντέρμπι: «Για την ΑΕΚ πιστεύω ότι έκανε πολύ αθόρυβη δουλειά ο Σιμάνσκι, αλλά πιστεύω ότι έχει επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά ο Λαμέλα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πολύ καλό γκολκίπερ, αλλά για εμένα κορυφαίος ήταν ο Λόβρεν, κράτησε κατά κράτος όλες τις μονομαχίες που μπήκε, έδειξε την εμπειρία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου