Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

"Το θετικό για τον Κωνσταντέλια είναι ότι είναι μέσα στις φάσεις παρά το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν βρίσκει το γκολ"


 Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Ουσταμπασίδης.

«Αυτός που με προβληματίζει είναι ο Παναθηναϊκός. Ανακοινώνει κάθε μέρα παίκτες, αλλά στο γήπεδο βλέπεις μία τελείως διαφορετική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και από τα όσα γράφονται. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν μαθαίνει από τα λάθη του.

Τα ρόστερ είναι τέτοια ώστε να μπορούν οι παίκτες να ανταποκριθούν σε όλες τις διοργανώσεις. Έβλεπα τον μέσο όρο ηλικίας στο ντέρμπι της Τούμπας και ήταν στα 29, ενώ την ίδια ώρα στο Οσασούνα-Μπαρτσελόνα σοκαρίστηκα βλέποντας μέσα παίκτες από ηλικίες 17 ετών. Τα στάνταρ έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο και πρέπει να δίνουμε χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά. Αυτός είναι ο δρόμος. Πρέπει να πιστέψουμε στα νέα παιδιά και να τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στις ομάδες μας. Αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ατρόμητο και έβαλε δύο 17χρονους βασικούς μου άρεσε».

Για τη δυστοκία του Κωνσταντέλια στα τελευταία ματς:

«Το θετικό για τον Κωνσταντέλια είναι ότι είναι μέσα στις φάσεις παρά το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν βρίσκει το γκολ».

Για το πώς βλέπει το φετινό Πρωτάθλημα:

«Φέτος βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα αλλά αυτό που θέλω να αλλάξει είναι η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, ενώ αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη Ελλήνων παικτών στο Πρωτάθλημα. Η Τούμπα πάλι δεν γέμισε και πρέπει να το δουν αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου