Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΜΕ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Για την 2η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Μίκρα, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από το σπουδαίο τρίποντο στη Σαντορίνη με 0-3 στην «πρεμιέρα» της Volley League γυναικών, και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή την φορά στην έδρα του. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία στην δική της «πρεμιέρα» ηττήθηκε με 0-3 από τον Πανιώνιο, και αναζητεί την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ2 HD.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ στην είσοδο του γηπέδου θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας με κόστος 30€ (πέταλα, Γηπέδου Μίκρας) και 40€ (Κεντρικά καθίσματα, Γηπέδου Μίκρας). 

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Προσωπικά, το πρωτάθλημα είναι εντελώς καινούργιο, οπότε εισπράττω πληροφορίες μέσω του σκάουτινγκ για το επίπεδο των ομάδων. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, οπότε ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει. Θα είναι δυνατό παιχνίδι, στο οποίο έχουμε ως στόχο τη νίκη». 

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
2η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
19:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (ΕΡΤ2 HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου