Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Για την 1η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του την φετινή σεζόν, έχοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ, σε σχέση με την περσινή σεζόν, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει σταθερά την τελευταία δεκαετία. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα... πόδια του, αφού αγωνίστηκε στην φάση των «64» με τη Σενουά από την Ελβετία, την οποία πέρασε με δύο νίκες, 3-0 και 0-3, αντίστοιχα. 

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Βέσελ Κέμινκ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ωραίο που επιτέλους ξεκινάμε. Έχουμε παίξει πολλά φιλικά παιχνίδια, και παιχνίδια τουρνουά, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά τις επίσημες αναμετρήσεις. Ξεκινάμε μ' ένα ντέρμπι την φετινή μας σεζόν, το οποίο είναι στην έδρα μας, γι' αυτό και θέλουμε να τα δώσουμε όλα μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε στη νίκη. Δεν έχουμε πολλά δείγματα γραφής για τον αντίπαλο μας, γι' αυτό το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% μας, και θα δούμε τι θα συμβεί». 

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
1η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ2 HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου