Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

«Θωρακίζει» τα γκολπόστ του με την εξαιρετική Γιάρε Μπερφ Γκόκερ ο ΠΑΟΚ mαteco!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Γιάρε Μπερφ Γκόκερ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 05/11/1999, η Γιάρε Μπερφ Γκόκερ αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 177cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ το 2013 από την Mudanya Belediyesi GSK, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Izmir Buyuksehir. 

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στη γυναικεία ομάδα της Mudanya Belediyesi, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες σε πολύ νεαρή ηλικία, δείγμα του μεγάλου ταλέντου της. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία (2015-2019) στην Osmangazi Belediyesi, με την οποία αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές αλλά έχοντας και εξαιρετική παρουσία. 

Την επόμενη τριετία (2019-2022) αγωνίστηκε για λογαριασμό της Uskudar Belediyesi, αυξάνοντας τις παραστάσεις της από την κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας, ενός πρωταθλήματος το οποίο είναι ένα εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. 

Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2022-2024) φόρεσε την φανέλα της Kostamonu Belediyesi, της κορυφαίας τούρκικης ομάδας στο χάντμπολ γυναικών. Εκεί, αγωνίστηκε τόσο στο EHF Champions League, όσο και στο EHF European League, κατακτώντας παράλληλα δύο πρωταθλήματα Τουρκίας. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Τουρκίας, με συμμετοχή σε τρία EHF Euro, δύο Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο Μεσογειακούς Αγώνες. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Γιάρε Μπερφ Γκόκερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί, έχει υψηλούς στόχους, στοχεύει συνεχώς σε κατάκτηση τροπαίων, και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου για την επίτευξη αυτών των υψηλών στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιάρε Μπερφ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου