Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Σοβαρή ενίσχυση με Μαξ ο Παναθηναϊκός

Το όνομα του κρατούνταν επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός είναι ο Φίλιπ Μαξ που προ τριετίας αγοράστηκε από την PSV Αϊντχόφεν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ και προ ημερών ζήτησε να αποχωρήσει από την Άιντραχτ.

Οι πληροφορίες του SDNA μάλιστα αναφέρουν ότι ο 30χρονος άσος θα έρθει σήμερα (5/8) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαξ θα αποκτηθεί με μεταγραφή από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, καθώς έχει συμβόλαιο δεσμεύεται για δύο ακόμα χρόνια με την Άιντραχτ. 

Με τρεις διεθνείς συμμετοχές στο ενεργητικό του με την Γερμανία και ένα σπουδαίο βιογραφικό, έρχεται για να φέρει ποιότητα και εμπειρία στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. 

Κυπελλούχος Ολλανδίας το 2022 με την PSV και ασημένιος Ολυμπιονίκης με την Νασιολμάνσαφτ στο Ρίο, την τελευτασία διετία αγωνίστηκε στην Άιντραχτ, μετρώντας την περσινή σεζόν συνολικά 27 συμμετοχές, με τις 23 εξ αυτών στην Bundesliga, οι 17 ως βασικός.

SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου