Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Τρεβίζο ανακοίνωσε Άλστον

Η Τρεβίζο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζάστιν Άλστον, απόλυτου πρωταγωνιστή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα που επί του παρόντος συμμετέχει στο κινεζικό Summer League (NBL) με τον ΧένανΟ παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ μας μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα και ολοκληρωθούν τα τυπικά για την απόκτηση της βίζας. Δυναμικός παίκτης και ταυτόχρονα κυρίαρχος στο ζωγραφιστό, ο Τζάστιν έχει αναπτύξει ιδιαίτερη… σχέση με σουτ τριών πόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως αποδεικνύεται από το 36% από μακρινή απόσταση με το οποίο τελείωσε τη σεζόν στην Ελλάδα.

Γεννημένος στην Ουάσινγκτον στις 2 Ιουλίου 1994, ο Τζάστιν ανέπτυξε το κολεγιακό του παιχνίδι με τους Boston University Terriers, βελτιώνοντας τα στοιχεία του από σεζόν σε σεζόν, ολοκληρώνοντας κάθε παιχνίδι του με 12 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και άλλα τόσα μπλοκ σε κάτι λιγότερο από 24 λεπτά. Μόλις τελείωσε η εμπειρία του με τους Terriers, εντάχθηκε στους Gladiators Trier στη Γερμανίαμε τους οποίους έκλεισε την πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας με 10.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η Τρεβίζο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζάστιν Άλστον, απόλυτου πρωταγωνιστή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα που επί του παρόντος συμμετέχει στο κινεζικό Summer League (NBL) με τον Χέναν. Ο παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ μας μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα και ολοκληρωθούν τα τυπικά για την απόκτηση της βίζας. Δυναμικός παίκτης και ταυτόχρονα κυρίαρχος στο ζωγραφιστό, ο Τζάστιν έχει αναπτύξει ιδιαίτερη… σχέση με σουτ τριών πόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως αποδεικνύεται από το 36% από μακρινή απόσταση με το οποίο τελείωσε τη σεζόν στην Ελλάδα.

Γεννημένος στην Ουάσινγκτον στις 2 Ιουλίου 1994, ο Τζάστιν ανέπτυξε το κολεγιακό του παιχνίδι με τους Boston University Terriers, βελτιώνοντας τα στοιχεία του από σεζόν σε σεζόν, ολοκληρώνοντας κάθε παιχνίδι του με 12 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και άλλα τόσα μπλοκ σε κάτι λιγότερο από 24 λεπτά. Μόλις τελείωσε η εμπειρία του με τους Terriers, εντάχθηκε στους Gladiators Trier στη Γερμανία, με τους οποίους έκλεισε την πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας με 10.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου