Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Λάθος χειρισμοί στην υπόθεση Μεϊτέ

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε πάντα αρεστοί. Αναζητούμε τη λογική και την ισορροπία. Φυσικά κανένας Μεϊτέ δεν μπορεί να είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο για να μην έχεις έχουμε παρεξηγήσει. Πάμε όμως στην ουσία της υπόθεσης.

Θυμίζουμε αρχικά ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι πολιόρκησε τον Γάλλο από τον Ιούνιο και τελικά τον πήρε τον Αύγουστο μετά το διπλό στην έδρα της Χαρτς.

Προχωρούμε φέτος ο Δικέφαλος έχει βρει σημείο επαφής με την Μπενφίκα. Ο Μεϊτέ ως επαγγελματίας αναζήτησε ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Αραβία. Δεν το βρήκε. Με τα πολλά φτάσαμε προχθές να ρίχνει γέφυρες. Εκεί λοιπόν ο ΠΑΟΚ του έδινε όσα του έδινε πριν 15 μέρες και τον έκανε δικό του για μία διετία όπως θέλει ο προπονητής. Ειδικά από τη στιγμή που η Μπενφίκα δέχτηκε σκόντο 500.000 ευρώ αυτό "έπρεπε" να γίνει.

Ο ΠΑΟΚ του προτείνει μείωση. Κι ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει πέσει και έχει φτάσει τα νούμερα του ΠΑΟΚ, καλείται να ξαναπέσει και αρνείται. Η υπόθεση έχει γίνει περίπλοκη, ωστόσο ο προπονητής θέλει αυτόν και η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Ας πρυτανεύσει η λογική, ας δοθούν τα χρήματα που είχαν προγραμματιστεί για μια διετία κι όχι τριετία κι ας προχωρήσουμε με τον Λουτσέσκου ικανοποιημένο.

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειαζόμαστε το δίμετρο αγγούρι, που δεν απειλεί με σουτ, δεν πηδά καν για κεφαλιά, είναι επιπόλαιος και έκανε 5 καλά ματς σε όλη τη σεζόν. Στα τσακίδια με τον φιλοχρήματο. Ας πάει τώρα σε καμιά ομαδούλα κάτω από τη μέση στο Κατάρ να τρώει καμήλες. Ο καλός Οζντόεφ είναι κλάσεις ανώτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή