Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Πονάει που καταλήγει στον Ολυμπιακό

Εφόσον επισημοποιηθεί του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό πονάει που ο Δανός επέλεξε Ελλάδα κι όχι τον ΠΑΟΚ. Αν είχε καταλήξει στη Βαλένθια ή την Έβερτον κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα, καθώς θα επέλεγε ένα από τα τοπ5 πρωταθλήματα. Τώρα φαίνεται να βλέπει μεγαλύτερη προοπτική στην ομάδα του Πειραιά, από τον Δικέφαλο του Βορρά που διεκδικεί το Τσάμπιονς Λιγκ.

5 σχόλια:

  1. Τι να πουμε τωρα....υποτίθεται είναι ο βασικός σου στόχος για την Νο1 ανάγκη που εχει στο ρόστερ σου. Διαπραγματεύεσα 1,5 μηνα, μας εχουν γινει τσουρεκια κάθε μερα με αυτον και τον Μειτέ και καταλήγει σε μια μερα στον γαυρο όχι ως βασικη αναγκη ή βασικό ΦΟΡ αλλά για ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.! για 2ο ή 3ο ΦΟΡ στο ρόστερ. Και εμείς με τον τίμιο Μπραντον και τον απίθανο Σαματα. Κριμα, κριμα, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλει η Γκοντσάρεβα να πληρώνει και δεν προχωράει τις δουλειές για 100 και 200 χιλιάρικα. Καλός είναι και ο Σαμάτα που θα αναγεννηθεί και θα έχει φέτος μίνιμουμ 35 γκολ. Χαχαχαχαχα αστείοι τύποι. Έχετε γράψει στα παλιά παπούτσια τον λαό που όλη μέρα μπαίνει στα sites με αγωνία για να δει μήπως έγινε μετεγγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Σαμάτα θα την βγάλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις που γαυγίζετε όταν θα τελειώσουν οι μεταγραφές θα πάτε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας.
    Πίστη στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή