Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Σ.Φ. Στουτγκάρδης:"Τον Π.Α.Ο.Κ. και τον πληρώνουμε και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά τα αστεία μέτρα κυβερνήσεων"

 


Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Στουτγκάρδης:

«Δεν πέρασε ένας μήνας που εδώ στην Στουτγκάρδη αλλά και σε όλα τα μέρη ,όπου πήγε ο μαστραπάς, νιώσαμε απίστευτα υπερήφανοι που είχαμε το πιο μάγκικο και @ρχιδατο τρόπαιο του κόσμου και επί δυο ημέρες ΠΑΟΚτσάκια απ’ όλα τα μέρη τον αγκαλιάζαμε και ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές που δεν ξεχάσουμε ποτέ μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τα τέσσερα ιερά γράμματα (όπως κάνουμε και κάθε χρόνο) ήταν ακόμα πιο μαζικά να στηρίξουμε φέτος το καλοκαίρι με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας και να ακολουθούμε ακόμα πιο μαζικά όπου αγωνίζεται ο Δικέφαλος Αετός μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Φτάνει λοιπόν ο αγώνας της Τετάρτης που πολλοί από μας τον περιμένουμε πως και πως για να έρθουμε στο σπίτι μας και να βοηθήσουμε την ομάδα ψυχολογικά και ηθικά μαζί με όλα μας τα αδέρφια.

Αντ αυτού τι βλέπουμε, δεν ισχύουν τα διαρκείας σας που πληρώσατε καθώς δεν μπορείτε να μπείτε στο γήπεδο ,θα βρούμε λύσεις, η εφαρμογή ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει και έχει πολλά κενά , το ηλεκτρονικό πορτοφόλι δεν δέχεται κατοίκους του εξωτερικού και πολλές γενικά ασάφειες χωρίς λύσεις εδώ και μήνες (πάλι σ εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες κατοίκους του εξωτερικού, μην έρθετε μην κάνετε το ένα μην το άλλο και γενικά ένα μπάχαλο ακόμα παραπάνω από την νυν κυβέρνηση ( παρόμοιο και με προηγούμενες αλλά αυτή το τερμάτισε).

Εμείς όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα. Τον Π.Α.Ο.Κ. και τον πληρώνουμε και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά τα αστεία μέτρα κυβερνήσεων για ένα κοινωνικό αγαθό όπως το ποδόσφαιρο που το λατρεύουμε πόσο μάλλον την ομάδα μας.

Εμείς ενημερώνουμε ότι θα είμαστε εκεί νομότυπα με τα διαρκείας που πληρώσαμε, με τα εισιτήρια που προμηθευτήκαμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο μαζικά είτε στην Τούμπα είτε σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. μας.

Περιμένουμε από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να πάρει πρωτοβουλίες πάνω στο θέμα και να μην αντιμετωπιζόμαστε σαν “ξένοι”.

Δεν μας πτοεί τίποτα. Όλοι στην Τούμπα στις 20.30. Στήριξη στην ομάδα και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου