Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο αδύναμο από το Ρωσικό, αλλά εκεί υπάρχει η δυνατότητα να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει ένα σκαλοπάτι για τον Τσάλοφ προς έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο"

 


Το RB Sport ήρθε σε επαφή με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ, Βαλερί Μασαλίτιν, για να σχολιάσει την επιλογή του Τσαλόφ : «Αν θέλει να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, ας το κάνει. Ναι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο αδύναμο από το Ρωσικό, αλλά εκεί υπάρχει η δυνατότητα να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει ένα σκαλοπάτι για τον Τσάλοφ προς έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο. Αν μετακομίσει εκεί, αυτό μπορεί να γίνει ένα καθοριστικό στάδιο στην καριέρα του Τσάλοφ.

Αν ένας ποδοσφαιριστής σκοράρει πολύ και παίζει με αυτοπεποίθηση, αυτή η φόρμα θα φέρει μεγάλο όφελος στο νέο σύλλογο. Αν όμως δεν δείχνει αποτέλεσμα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο στην Ευρώπη. Στη Ρωσία, οι ξένοι παίκτες αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή, τους δίνεται πολύς χρόνος για προσαρμογή και δημιουργούνται όλες οι συνθήκες για αυτούς. Στην Ευρώπη, αυτό δεν συμβαίνει, αν δεν αποδώσεις τους πρώτους έξι μήνες, μπορεί να σε ξεφορτωθούν. Οι επιθετικοί κρίνονται από τα γκολ, έτσι ο Φεντόρ θα πρέπει να σκοράρει για να αποδείξει την αξία του στο νέο σύλλογο».

Επιπλέον, ερωτηθείς για το κατά πόσο θα τον βοηθήσει η παρουσία του Οζντόεφ υποστήριξε: «Φυσικά, το να μιλάς με κάποιον στη μητρική σου γλώσσα είναι πάντα επιθυμητό, αλλά είναι απαραίτητο να επικοινωνεί με τους ντόπιους για να προσαρμοστεί γρηγορότερα. Εύχομαι καλή τύχη στον Φεντόρ, αν αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί τελικά. Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου