Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

"Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει πρέπει να μπει στο τρελάδικο"

 


Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, με τον έμπειρο προπονητή να καταθέτει την άποψη του αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του πρωταθλήματος

Αρχικά ανέφερε: «Ένας πρόεδρος όταν αναλαμβάνει μία ομάδα , μπορεί να πάρει παίκτες και για κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο ΠΑΟΚ τώρα έχει μία δομημένη ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μπαίνει σε πλειστηριασμό και να δίνει αλόγιστα χρήματα για να ικανοποιήσει το ''εγώ'' του παίκτη. Όπως ο Φορτούνης, του έδινε πολλά χρήματα ο Ολυμπιακός, αλλά το παιδί ήθελε κάτι άλλο, τότε λες... το μοναστήρι να είναι καλά».

Για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι ομάδες το πάνε καλά, οι τέσσερις μεγάλες, Ολυμπιακός επενδύει, η ΑΕΚ επενδύει, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Ίνγκανσον αλλά χρειάζεται δύο βασικούς winger και ένα αριστερό μπακ, έτσι δεν μπορεί να πορευτεί. Ο Ισλανδός είναι ένας καλός αμυντικός, έμπειρος, με προσωπικότητα και τον χρειαζόταν».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον τίτλο του πρωταθλητή, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι, καλύπτει τα κενά του σιγά - σιγά και δεν βιάζεται ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή του και βρίσκεται σε καλά χέρια. Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει πρέπει να μπει στο τρελάδικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου