Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

"Ο Τζίμας μας έδειξε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αξιόλογο ταλέντο. Εαν σήμερα δεν τον υπολογίζει ο προπονητής, μπορεί να τον υπολογίζει κάποιος άλλος"

 


Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης.

«Πάντα το όνειρο του κάθε παιδιού στον ΠΑΟΚ είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα. Αυτό θέλουνε όλοι, μέχρι και το παιδάκι που παίζει στην Κ6. Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει το επίπεδο πάρα πολύ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ομάδα μπαίνει σε πιο απαιτητικά και δυνατά παιχνίδια.

Ο Τζίμας είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, πήρε τις ευκαιρίες του και όλοι πιστεύαμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, τι συζητήθηκε με τον μάνατζέρ του και αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό. Δεν είναι εύκολο για ένα Ελληνόπουλο να παίξει σε μια ομάδα με πολλούς ξένους που έχουν υψηλά συμβόλαια, με όρους ώστε να τους βάζει ο προπονητής να παίζουν. Αυτές είναι συμφωνίες που πολλές φορές εμποδίζουν τα Ελληνόπουλα να παίξουν. 

Ο Τζίμας μας έδειξε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αξιόλογο ταλέντο. Εαν σήμερα δεν τον υπολογίζει ο προπονητής, μπορεί να τον υπολογίζει κάποιος άλλος. Και εγώ είμαι πάντα της άποψης όπου σε θέλουν εκεί να πας να παίξεις. 

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει το παιδί, είναι προτιμότερο να πάει κάπου και να ανδρωθεί. Και μετά είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα τον φέρει πίσω.

Και εύχομαι πραγματικά να διαπρέψει και είμαι σίγουρος πως θα είναι πρωταγωνιστής εκεί που θα πάει να παίξει και όλοι θα μιλάνε για αυτόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου