Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

"Η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των ακαδημιών. Πρέπει να προετοιμάζεις τους νεαρούς παίκτες για να παίξουν στη μεγάλη ομάδα"

 


Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν ατζέντης, Φρανσίσκο Ζουέλα, και μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ανταγωνιστικό τα τελευταία δυό χρόνια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ευτυχώς είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν ξέρουμε από τον Γενάρη τον πρωταθλητή και δίνουν την ελπίδα στον ελληνικό λαό πως κάτι έχει αλλάξει. Εγώ πιστεύω πως ο πρωταθλητής θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλες και εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες. Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το πόσο θα επηρεάσουν τα παιχνίδια με την Αστον Βίλα τον Ολυμπιακό: «Οι μεγάλες ομάδες θέλουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που του έλειπαν τα τελευταία χρόνια τέτοια ματς. Ίσως είναι ένα κίνητρο για να δείξουν τι σημαίνει. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δεν κουράζονται, οι ποδοσφαιριστές τους αρέσει να παίζουν με ένταση και αυτά τα παιχνίδια που τους δίνουν κίνητρο. Ήταν στρατηγική του Ολυμπιακού να έρθει ο Καρβαλιάλ και να φέρει τους παίκτες και μετά ένας άλλος, ο Μεντιλίμπαρ, που μιλάει σχεδόν την ίδια γλώσσα και άλλαξε την ομάδα».

Για τον Κουλιεράκη: «Η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των ακαδημιών. Πρέπει να προετοιμάζεις τους νεαρούς παίκτες για να παίξουν στη μεγάλη ομάδα. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε αποτυγχάνεις. Ο Κουλιεράκης είναι ένας νεαρός παίκτης και πρέπει να παίζει μεγάλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου