Τρίτη 2 Απριλίου 2024

"Πρέπει στον ΠΑΟΚ να περάσουν επικοινωνιακά στον κόσμο πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα έχει σταθερότητα και δίψα θα πάρει και το πρωτάθλημα"

 


Ο προπονητής Γιώργος Κούτσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει για την ΑΕΚ. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Βέβαια, αν η ΑΕΚ παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο δεν θα κόψει πρώτη το νήμα. Ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ έχει βρει ταυτότητα, με την έλευση του Ισπανού τεχνικού. 

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πιο σταθερές ομάδες και είναι φαβορί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Ο Τερίμ με το δίδυμο Σπόραρ-Ιωαννίδης προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις κακές μεταβιβάσεις του και σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού ήταν κατώτερος των περιστάσεων. 

Στόχος όλων των μεγάλων ομάδων είναι το πρωτάθλημα, όλες οι μεγάλες ομάδες είναι καταδικασμένες να κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει στον ΠΑΟΚ να περάσουν επικοινωνιακά στον κόσμο πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα έχει σταθερότητα και δίψα θα πάρει και το πρωτάθλημα. Θα προτιμούσα το Κύπελλο να το πάρει ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου