Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο με Κουλιεράκη

Στον ΠΑΟΚ το στοίχημα Κουλιεράκη βγαίνει, αλλά είναι γεγονός πως δεν υπήρχε πλάνο για την ανάδειξή του. Αρχικά πέρυσι επιλέχθηκε ο Βαρέλα αντί αυτού. Φέτος αποκτήθηκε για την ίδια θέση ο Νέσμπεργκ, ξεκίνησε απέναντι στη Λέφσκι ο Κάργας και καθαρά από τύχη βρέθηκε στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Παναιτωλικό κι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ας μη ξεχνάμε πως αριστερός στόπερ είναι κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης κι αυτό επιβεβαιώνει τα ανωτέρω.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Οι μικροί παίζουν από σποντα και όχι βάσει σχεδίου. Παίρνουν Κουαλιατα και Ρικάρντο για τον ΠΑΟΚ β;;; Λες και δεν έχουμε πιτσιρίκια εμείς!! Προώθηση των μικρών χωρίς φόβο και λίγες αλλά καλές μεταγραφές ξένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει οσο κι αν δεν το βλέπεται.Η παραγωγη αυτων των ποδοσφαιριστων στο βασικο σταδιο προετοιμασίας και στις περυσινες προπονησεις αυτο δειχνει.Εαν ενα παιδι παρει τις ευκαιριες του και ανταποκριθει τοτε ειναι μεσα στο ποστερ.Η παραγωγη παικτων στις ακαδημίες και τα χρηματα που δαπανωνται αυτο λένε.Ισως η ομαδα μας να ειναι η καλύτερη στην παραγωγη γηγενων παικτων .Απλα θα χρειαστουν και αλλα εργαλεια για να εξελιχθουν και να βρουν τον δρομο τους στην ανδρική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή