Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

H δικαίωση του Ράσβαν


Ο Ράσβαν Λουτσέσκου έγραψε ιστορία στην Τούμπα. Κάποιοι από την πρώτη ημέρα δεν τον ήθελαν και στον επίλογο βρήκαν τον χώρο και τον χρόνο που τόσο ήθελαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία του για να τον "σταυρώσουν". Κι όμως αν κανείς γνώριζε τις καταστάσεις θα καταλάβαινε με άνεση πως ο Ράσβαν τη φετινή χρονιά θα γίνει θρύλος, όπως έγραφα τον Οκτώβρη ... κι έγινε. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε μεγάλη υπομονή. Έβαλε αρκετές φορές νερό στο κρασί του. Κι έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα, παρ΄ότι επαγγελματίας από άλλη χώρα. Στον πνεύμα που ανέπτυξε πριν λίγη ώρα ο Φέρειρα είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο κι αυτό απαιτούσε συνεχή βελτίωση με φόντο τα "αστέρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Δικέφαλος έφτασε μέχρι την πόρτα τους. Αποφάσισε να αλλάξει. Δεν τα κατάφερε. Θα έχει φέτος μία ακόμα ευκαιρία από τον πιο δύσκολο δρόμο. Πρέπει όμως να τα καταφέρει. Και για ένα έχει ελπίδες από αύριο το πρωί οι επιθυμίες του προπονητή επιβάλλεται να γίνουν πράξη ΑΜΕΣΑ.

2 σχόλια:

  1. Η Ομαδα μας πλεον εχει επενδυτη και μαλιστα παθιασμενο με τον συλλογο,αυτο που δεν ειχε φετος ηταν το παθος στους ποδοσφαιριστε του το οποιο φυσικα το μεταδιδει ο προπονητης ο οποιος ακομα κανει δοκιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει προπονητής Φερέιρα. Η αξιολόγηση του είναι αρνητική για το σύνολο της χρονιάς. Η δουλειά του κρίνεται επιφανειακή, επιπόλαιη, κοντόφθαλμη. Δεν προσέδωσε απολύτως κανένα χαρακτηριστικό στην ομάδα, αντιθέτως την φόρτωσε με κόμπλεξ και αβεβαιότητα. Μετά την πρόσληψη ενός σοβαρού τεχνικού διευθυντή, θα θέλαμε έναν σοβαρό προπονητή, 48-58 χρονών, κατά κύριο λόγο Γερμανό ή Ολλανδό, πρώτης γραμμής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή