Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Κρίμα για τα παιδιά

Ο ΠΑΟΚ χθες στο ΟΑΚΑ πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα που κατά πιθανότητα του δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ναι αλλά αντί να μιλάμε για αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάζουμε την γκάφα που έκαναν αρμόδιοι  ξεχνώντας να ανανεώσουν δώδεκα ληγμένα ιατρικά δελτία.

Πραγματικά αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο, αυτά τα λάθη δεν γίνονται ούτε στα τοπικά!Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό καθώς ο ΠΑΟΚ παίζει με ληγμένα δελτία εδώ και δύο αγώνες.

Φανταστείτε ένα από αυτούς τους δώδεκα να πάθαινε κάτι σοβαρό τι προβλήματα μετά θα αντιμετώπιζε η ομάδα, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Είναι λογικό ο Ιβάν Σαββίδης να είναι έξαλλος με αυτή την κατάσταση γιατί δεν νοείται επαγγελματικός σύλλογος στο 2020 να μην μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά....

Πλέον η δεύτερη θέση είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Ότι και αν αποφασίσει η Ένωση κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να της πει τίποτα. Το λάθος το κάναμε εμείς και δυστυχώς πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες.

Βέβαια κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και ο προπονητής στους τελευταίους αγώνες, κρίμα για την διοίκηση αλλά και για τον κόσμο που αναθάρρεψε μετά την απόφαση του CAS και τώρα είναι ξανά υποχρεωμένος να ασχολείται με μηδενισμούς και αφαιρέσεις βαθμών.

Στα αγωνιστικά ζητήματα η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πήρε αυτό που ήθελε από το χθεσινό ματς κάνοντας ένα τέλειο τακτικό παιχνίδι. Περιόρισε πολύ τα ατού της ΑΕΚ και αν είχε καλύτερη τελική πάσα θα μπορούσε να είχε κερδίσει κιόλας.

Όπως φαίνεται αυτή την στιγμή η τριάδα ταιριάζει στην ομάδα, καθώς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησε το μηδέν παθητικό.

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει την δεύτερη θέση θα έχει καταφέρει να πετύχει έναν μικρό άθλο έχοντας στα πιτς βασικούς παίχτες δίνοντας όμως παράλληλα την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν την αξία τους.


Υ.Γ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για νέους ποδοσφαιριστές, αλλά του χρόνου η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Μιχαηλίδη.....


Επιμέλεια:Γιώργος Δόσχορης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου