Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ηθική δικαίωση για όλους

Η σημερινή ημέρα είναι μια στιγμή δικαίωσης για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που όλους αυτούς του μήνες κατηγορούνταν για κάτι που δεν είχε κάνει.

Το CAS ξεφτίλισε την ελληνική δικαιοσύνη που όλο αυτό τον καιρό δεν έμπαινε στην ουσία της επίθεσης και επέμενε πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα κυνηγήσει αυτή την αστεία επιτροπή που τόλμησε να σπιλώσει το όνομα της ομάδας μας.

Βέβαια εκτός από την επιτροπή της πλάκας ο ΠΑΟΚ θα απαιτήσει να δώσει και εξηγήσεις και ο Υφυπουργός (ο θεός να τον κάνει) Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Πλέον και η κυβέρνηση καλείτε να στείλει σπίτι του. Αν δεν το κάνει τότε είναι κάτι παραπάνω από ύποπτη.

Πραγματικά πέρα από την επιστροφή των επτά βαθμών η απόφαση που έβγαλε το CAS είναι μια ηθική δικαίωση για τον ΠΑΟΚ, καθώς με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσαν να μπλέξουν τον σύλλογο μας σε μια υπόθεση που δεν είχε βάση από την αρχή.

Η υπόθεση ξαναρχίζει από την αρχή και η ελληνική δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να μπει στην ουσία της υπόθεσης κάτι που το φωνάζαμε όλοι μας όταν στήθηκε αυτή η σκευωρία.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης που με τόσο μένος τον πολεμούν θα αισθάνεται καλύτερα διότι δεν θα μπορεί κανείς να του κουνάει το δάκτυλο. Όλοι ξέρουμε ότι ο Σαββίδης είναι διαφορετικός από τους άλλους και δεν θα ακολουθήσει τις πρακτικές που έκαναν αυτοί τα τελευταία χρόνια.

Η επικοινωνιακή σφαλιάρα που έφαγε σήμερα ο Ολυμπιακός δεν περιγράφεται, μόνο να δει κανένας τι κλάψα πέφτει στον Πειραιά είναι πραγματικά απόλαυση.

Τέλος αγωνιστικά ακόμα και με την επιστροφή των επτά βαθμών δεν ξέρω αν η ομάδα του Φερέιρα θα μπορέσει να πάρει την δεύτερη θέση. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι τόσο αποκρουστική που κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει το κουμπί...

Υ.Γ. Μας είχαν ζαλίσει τόσο καιρό πως ο ΠΑΟΚ δεν θα τολμήσει να πάει στο CAS γιατί υποτίθεται είναι ένοχος. Τελικά όχι μόνο πήγε, αλλά κέρδισε και το δικαστήριο. Καταντήσαμε γραφικοί να λέμε πως θέλουμε να δικαστούμε γιατί ξέραμε πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε μια υπόθεση που έστησε ο Αυγενάκης και οι φίλοι του....




Επιμέλεια:Γιώργος Δόσχορης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου