Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Σνάουτσνερ: «Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο Γκαρσία»


«Μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και συχνά στα ματς, χρειάζεται να τον... καλμάρω! Τα λέει πολλές φορές με τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες και χρειάζεται να επέμβω εγώ (σ.σ. γέλια). Η Κ19 του ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πριν την πρώτη ομάδα και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και περιμένουμε την διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει.
Ο Πάμπλο πρέπει να αποκτήσει όλα τα διπλώματα προπονητικής. Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο, συμπεριλαμβανομένων και ομάδων από την Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι για την ώρα... Είμαι πεπεισμένος ότι στο σωστό χρόνο, ο Γκαρσία θα γίνει προπονητής πρώτης ομάδας και ίσως με πάρει μαζί του. Για την ώρα, ωστόσο, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τόσο μακριά γιατί με την πανδημία του κορωνοϊού, δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσει ο κόσμος.


Τόσα τα πρωταθλήματα των ακαδημιών όσο και της Super League είναι αδύνατον να ξεκινήσουν τώρα. Όλοι περιμένουν την απόφαση της Κυβέρνησης. Οι περισσότεροι σύλλογοι θέλουν να παίξουν γιατί στη μέση υπάρχουν και τα χρήματα αλλά και οι θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου