Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Την Τετάρτη 28/3 αναμένεται η απόφαση για το ντέρμπι


Δε βγήκε η απόφαση για το ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ θα προσκομίσει ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα  στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται πως θα εκδοθεί την Τετάρτη 28/3.
Στο ξεκίνημα της διαδικασίας ο ΠΑΟΚ αιτήθηκε αναβολή ώστε να κληθεί ο γιατρός του αγώνα για να καταθέσει.
Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς των δύο ΠΑΕ, ο Λάμπρος Μπίρδας τόνισε: «Η προσφυγή του Ολυμπιακού είναι μη νόμιμη. Κέρδισε τον αγώνα, δεν προσδοκά κανένα άλλο κέρδος», ενώ ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης συμπλήρωσε: «Υπάρχει η κρίση του γιατρού ότι ο Όσκαρ Γκαρσία ήταν σε θέση να συνεχίσει. Από το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορούσε να προκληθεί τέτοιος τραυματισμός».
Ο Λάκης Σημαιοφορίδης τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν ο επίσημος γιατρός του αγώνα και είπε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορούσε να συνεχίσει. Πού στηρίχτηκε ο τραυματισμός του Γκαρσία; Σε έναν ιδιώτη γιατρό! Είναι τραγικό να μην λαμβάνεται υπόψη η επίσημη γνωμάτευση του επίσημου γιατρού του αγώνα».
Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Αργύρης Λίβας σημείωσε: «Σε καμία διάταξη δεν προβλέπεται κύρωση αν δεν τηρηθεί το 75λεπτο για την δήλωση των αξιωματούχων στο φύλλο αγώνα. Το Διαβαλκανικό Κέντρο είναι της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ούτε του Πειραιά, ούτε της Αθήνας, ούτε του Ολυμπιακού. Τον τραυματισμό τον βεβαιώνει και η ιατροδικαστής. Ο κανονισμός μιλάει για τραυματισμό. Δεν μιλάει ούτε για σοβαρό τραυματισμό, ούτε για λίγο ή πολύ τραυματίας, ούτε αν μπορεί να συνεχίσεις τον αγώνα ή όχι».
Τέλος, ο έτερος δικηγόρος των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Σιβίλιας, συμπλήρωσε: «Πρέπει να επιβληθούν στον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες κυρώσεις και να μην γίνει εφαρμογή μόνο του πρώτου εδαφίου του άρθρου 15 παράγραφος 3».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου