Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου


«Νέα αρχή όχι, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι έχουμε 6 νίκες. Όταν επιστρέψουν οι οπαδοί μας θα έχουμε περισσότερη δύναμη και περισσότερη ενέργεια».
Για το αν ήταν η πιο επιθετική προσέγγιση Λουτσέσκου για φέτος:
«Αυτή είναι η γνώμη σας. Είχαμε καλά παιχνίδια από τις πλευρές κι άλλες φορές. Κάποιος μου είπε ότι παίξαμε πιο επιθετικά πριν μερικές εβομάδες. Γενικά είμαστε μια πολύ επιθετική ομάδα, η κριτική είναι αποδεκτή γιατί αυτή είναι δουλειά των δημοσιογράφων. Για τους περισσότερους το πιο σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά για εμάς τους επαγγελματίες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδας μας άξιζε περισσότερες πόντους γιατί κυριάρχησε και στα ματς της Αθήνας. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια με τα τελευταία. Έχουμε βελτίωση στην απόδοσή μας, στην Αθήνα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Παίξαμε απέναντι σε ομάδες που είχαν τη βοήθεια των φιλάθλων τους, κάτι που θα έχουμε κι εμείς από εδώ και πέρα. Κάνεις τις κινήσεις σου σκεπτόμενος το αποτέλεσμα, γιατί ήμουν πολύ αναστατωμένος για την κάρτα στην Αθήνα, γιατί χάσαμε μια αλλαγή. Δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα που αγωνιστήκαμε με παίκτη περισσότερο. Υπήρχε μεγάλη πίεση στο μυαλό μου γι’ αυτό. Θέλαμε πολύ να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όμως το αριθμγτικό πλεονέκτημα μας αποδιοργάνωσε. Βιαστήκαμε, γιατί πιστεύαμε πως θα μπλέξει η κατάστση και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξεκουραστεί. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν είμαστε αμυντική ομάδα.
Για την μη χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα:
«Ο Κουλούρης έχει φυσικά προσόντα να δώσει ισορροπία, είναι μαχητής και πολύ υπεύθυνος. Είναι λίγο φυσιολογικό ότι χάσαμε λίγο την ισορροπία μας, χάνοντας πολλές καλές ευκαιρίες και δεχόμενοι γκολ. Βγήκε μια αυτοπροστασία από τους παίκτες, όταν ο Ατρόμητος έπαιξε με μεγάλες μπάλες και γέμισε την περιοχή με πολλούς παίκτες.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των Κάνιας, Κουλούρη και Τζάλμα. Μας δίνουν διαφορετική δυναμική κι είναι σημαντικό για εμάς να μην βασιζόμαστε μόνο σε έναν κορμό βασικών παικτών. Για μένα ο Βιείρίνια είναι πάντα MVP. Όταν τον κοιτάς σου βγάζει μεγάλη αυτοπεποίθηση για πάρα πολλούς λόγους».
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:
«Δημιοργούμε πολλές ευκαιρίες και από στημένα. Αυτό προέρχεται από μία… ησυχία που υπάρχει μέσα μας. Παίζαμε απέναντι σε ομάδα που τρέχει πολύ. Δεν οφείλεται στη χαλάρωση αλλά υπάρχει μια ελλειψη αυτοπεποίθησης κι έχουμε την πίεση πως αν κάνουμε κάποιο λάθος, μπορεί να μας κοστίσει. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται υπομονή. Ακόμη με την επόπτρια που μίλησα κάποια στιγμή, μου είπε πως χρειάζεται κι αυτή υπομονή».
ΙΝPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου