Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Bιειρίνια: " Ο στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα "


«Δεν παίζαμε μόνοι μας σήμερα, νομίζω πως σε ότι φάση είναι ο Ολυμπιακός, είναι Ολυμπιακός, ήταν ντέρμπι. Δεν κερδίσαμε, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμαστε καλύτεροι. Ήμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει».
Τι έφταιξε και ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ;
«Αυτό που είπα νωρίτερα, στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλύτεροι είχαμε φάσεις για γκολ και δεχθήκαμε γκολ από μια φάση που κανείς δεν το περίμενε. Παλέψαμε έως το τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο στόχος μας παραμένει να τελειώσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα».
Θα μετρήσουν αυτοί οι χαμένοι βαθμοί στο τέλος της σεζόν;
«Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τους χαμένους βαθμούς, έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Σε κάθε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι. Περιμένουμε να παίξουμε με κόσμο στην Τούμπα γιατί τον χρειαζόμαστε».
Προτιμά να παίξει ως εξτρέμ ή ως μπακ;
«Τα τελευταία 2-3 χρόνια παίζω σε άλλη θέση δεν είναι εύκολο σε 2 μήνες να αλλάξω στυλ παιχνιδιού. Στα επόμενα θα βρω τον ρυθμό μου και τον παλιό Βιεϊρίνια. Προτιμώ να παίζω εξτρέμ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό».
Τι θα άλλαζε από το ματς με τον Ολυμπιακό;
Το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, το πρόβλημα μας είναι ότι δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε διάρκεια μέσα στο ματς. Φυσικά είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα. Στα ντέρμπι είναι δύσκολο να βρεις χώρους και να παίξεις. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν κερδίσαμε αλλά έχουμε το κεφάλι ψηλά και θα προχωρήσουμε.
Για το αν γίνεται συνεχώς καλύτερος:
«Εγώ λείπω από τον ΠΑΟΚ πέντε χρόνια αλλά έχει σχεδόν αλλάξει η ενδεκάδα. Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες. Σε κάθε αγώνα γνωριζόμαστε πιο πολύ και με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα».
Με τις σκέψεις φεύγει από την Αθήνα:
«Είναι δύσκολο ήμαστε καλύτεροι για 90-95 λεπτά και από μία φάση που σταθήκαμε άτυχοι δεχθήκαμε γκολ. Θα κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μισάωρο. Θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες. Παλέψαμε έως το τέλος και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε»
INPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου