Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Παπαθεοδώρου: " Bγάλαμε περισσότερη ενέργεια "


"Πέρα από το αποτέλεσμα, σήμερα είχαμε περισσότερη ενέργεια που ήταν το πρώτο ζητούμενο γιατί χθες παρουσιαστήκαμε νωθροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω αν η ομάδα δεν δίνει το 100% όσον αφορά την ενέργεια. Δεν είναι η ώρα για να παίξουμε πολύ ποιοτικό μπάσκετ, αλλά είναι η ώρα να δείξουμε όλοι ότι θέλουμε να δώσουμε το 100% και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και διάθεση. Αυτό σήμερα τα παιδιά το έκαναν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο".
Για το γεγονός ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε παρά το γεγονός ότι έδωσε αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα: "Όταν δεν κάνεις ένα καλό παιχνίδι, μπορείς να βρεις πάρα πολλές δικαιολογίες. Χθες παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ νωθροί και σήμερα παίξαμε με 50% περισσότερη ενέργεια. Άρα το κομμάτι της κούρασης σαν δικαιολογία για το χθεσινό παιχνίδι δεν υπάρχει. Η συγκέντρωση μας ήταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο γι’ αυτό και καταφέραμε να έχουμε μία σχετικά καλή εικόνα και στις δύο πλευρές του παρκέ για αρκετά μεγάλο διάστημα".
Για τις πολλές ασίστ (25) της ομάδας: "Η δημιουργία είναι ζητούμενο για εμάς και προαπαιτούμενο για την επίθεση. Είναι ικανοποιητικός ο αριθμός. Αυτό δείχνει ότι εκτελέσαμε σωστά τα παιχνίδια μας, αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα που επέλεξε να παίξει η αντίπαλη ομάδα και σίγουρα είναι ένα γεγονός που μας ικανοποιεί, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά και σε αυτό".
Για τον Brandon Triche: "Είναι λογικό ότι όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Είναι λίγο άτυχος γιατί από την στιγμή που έχει έρθει δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση και έτσι πρέπει να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Αυτό δεν είναι εύκολο για κανένα παίκτη. Σήμερα πήρε περισσότερο χρόνο και ήταν σχετικά καλύτερος, αλλά και αυτός, όπως και όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται χρόνο. Ο Brandon Triche ειδικά θέλει παραπάνω χρόνο γιατί πρέπει να καλύψει ένα διάστημα τριών εβδομάδων που εμείς κάναμε προπονήσεις".
paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου