Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Παπαθεοδώρου: " Θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο "


«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Έχουμε κάνει κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να κάνουμε καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα.
Χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη στη θεση «2» κι έναν ψηλό ακόμη. Μέχρι να βρούμε τις επιλογές που θέλουμε, θα προχωρήσουμε με το υπάρχον ρόστερ. Ο προσανατολισμός μας είναι στα χαρακτηριστικά του Θοδωρή Καρρά.
Ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ είναι συμπλήρωμενο. Η ομάδα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερη ενέργεια κι αποφασιστικότητα.
Αν δεν έχεις κίνητρο, δεν μπορείς να πετύχεις. Η ομάδα λειτουργεί συλλογικά, υπάρχει καλή επικοινωνία και κατεύθυνση σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με πέρυσι, αλλά ακόμη είναι νωρίς για προγνωστικά.
Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να έχει στη βάση του δυο παιδιά με πολύ υψηλό επίπεδο (Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο). Είναι τιμή για τα παιδιά να φοράνε τη φανέλα της ομάδας.
Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Έτυχε να είναι ο Αρης αντίπαλος μας στο ξεκίνημα μεγάλο παιχνίδι αλλά ακόμη είναι μακριά.
Μας απασχολεί γενικότερα ως Σύλλογο το θέμα του κόσμου. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα για να προσέλκυσουμε τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη δυναμική.
Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους Κόνιαρη-Χαραλαμποπουλο, με την συμμετοχή στο Eurobasket. Έχουμε επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο εισαγωγής για την πρώτη εβδομάδα για τους δύο παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου