Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Μαντί για ΠΑΟΚ;


Αρέσει στους Θεσσαλονικείς ο Αλγερινός στόπερ της Μπέτις – Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Ζητείται κεντρικός αμυντικός στον ΠΑΟΚ. Όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά φεγγάρια, χωρίς το «σκανάρισμα» στις αγορές να έχει φέρει – μέχρι και σήμερα - αποτέλεσμα.

 Ίσως επειδή οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να δώσουν τα περισσότερα ευρουλάκια για την απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου που θα τους ανεβάσει ταχύτητα και θα κάνει την διαφορά, με αποτέλεσμα να τα βρίσκουν «μπαστούνια» στην υπόθεση του στόπερ. 

Μια φορά από ονόματα και υποψηφίους άλλο τίποτα. Κι ένα από εκείνα τα βιογραφικά που έκαναν «κλικ» στον Λούμπος Μίχελ είναι – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης - του Αϊσά Μαντί. 

Γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1991 ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Ρεάλ Μπέτις, με την οποία έγραψε συνολικά 28 συμμετοχές στο κοντέρ την περασμένη σεζόν, εκ των οποίων τις 26 στην Primera Division. 

Ο Μαντί αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ισπανικής ομάδας από την Ρεν, με τους Ίβηρες να αγοράζουν τα δικαιώματά του έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του ΄15.

Παρά την «γεμάτη» χρονιά που πραγματοποίησε την περυσινή αγωνιστική περίοδο, δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του Κίκε Σετιέν, με αποτέλεσμα να έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο του δανεισμού του κι ενώ το συμβόλαιο του με την Μπέτις ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο ο πρόσφατος τραυματισμός ενός βασικού στόπερ των Ισπανών, έβαλε - επί του παρόντος - φρένο στην προοπτική του δανεισμού του. 

Εν ενεργεία διεθνής ο Μαντί με την Εθνική Αλγερίας (31 συμμετοχές) η χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με το transfermarkt.de κινείται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.Για την ιστορία μάλιστα να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι του ΄15 είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρόμα για την περίπτωσή του χωρίς όμως εν τέλει να προχωρήσουν οι επαφές με τους «τζιαλορόσι», ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό προτού καταλήξει στην Μπέτις.

Το δύσκολο της υπόθεσης για τον ΠΑΟΚ εφόσον τελικά αποφασίσει να κινηθεί για τον δανεισμό του Μαντί, είναι πως το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν κινείται κοντά στο 1,9 εκατ. ευρώ (μεικτές αποδοχές). 

Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη, εκτός πάλι κι αν βρεθεί κάποια φόρμουλα ούτως ώστε να καλύψει και η Μπέτις ένα μέρος του συμβολαίου του και να μπει μια οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ιδωμεν…

Marca SL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου