Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Oι δηλώσεις του Βλ. Ίβιτς


«Δεν θα έλεγα ότι σκοπός μας να παίξουμε για την ισοπαλία. Και με τις αλλαγές που κάναμε προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να αλλάξουμε κάτι στην επίθεση, που δεν λειτούργησε όσο θα έπρεπε. Ίσως χειρότερα από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια»
Για το αν ο ΠΑΟΚ λειτουργεί καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο: «Μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε καλύτερη λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα δεν είχαμε, εκτός από ένα σουτ του Λέοβατς, κάποια άλλη επιθετική καλή ενέργεια. Στο δεύτερο ένα σουτ και μια φάση με τον Αθανασιάδη προς το τέλος. Πρέπει να βρούμε τον λόγο».
Για τον Μπίσεσβαρ: «Είναι ένας μεσοεπιθετικός από τον οποίο περιμένω να μας δώσει κάποιες λύσεις. Επαιξε σήμερα ένα μισάωρο, έπαιξε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να βρει ρυθμό και πιστεύω ότι θα μας λύσει το πρόβλημα. Να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο και να δώσει μπροστά στους επιθετικούς. Προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκε. Μπορεί να ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στην επίθεση».
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν είναι για αυτή την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό. Στα τελευταία παιχνίδια τρεις ήττες και είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα δώσουμε το 100% να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Όταν υπάρχουν κακά αποτέλεσματα σε μεγάλη ομάδα, πάντα υπάρχει η ανασφάλεια στους παίκτες. Οταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα λογικό είναι να υπάρχει πολύ πίεση. Όσον αφορά τα αποδυτήρια δεν έχουμε προβλήματα, μεταξύ τους είναι καλά, και το θέμα είναι να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της ομάδας».
Για τον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς: «Την Πέμπτη έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε. Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη και μετά θα δούμε τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι».
thessports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου