Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κουλούρης: " Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε "


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε, στο πρώτο ημιχρόνο μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερο γκολ καθώς ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο, δεν ήμασταν καθόλου δεν δημιουργήσαμε τίποτα, ούτε φάση. Δεν μπορώ να πω κάτι παρά μόνο ότι πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Για το αν ήταν θέμα κόπωσης«Ήταν πολλά. Δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως έπρεπε. στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού όπως έπρεπε, δεν μπήκαμε καλά, ηρθε και η κόκκινη μαζί με τις αναγκαστικές αλλαγές και όλα ανατράπηκαν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε, καθώς ήταν πολύ κακή ήττα».
Μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στην Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να φέρνει αρνητικό αποτέλεσμα με τον Έλληνα επιθετικό να τονίζει: «Σίγουρα μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνας η ψυχολογία μας ήταν στα ύψη γι’ αυτό και μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, από εκεί και πέρα θα σταθώ στην κακή μας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Από αύριο θα πρέπει να κοιτάξουμε ο καθένας τα λάθη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου