Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο νέος Φοίνικας Σύρου


Μόλις 4 παίκτες από το περσινό ρόστερ παρέμειναν στη Σύρο, με μεγαλύτερη απουσία να είναι αυτή του περσινού της ηγέτη Τόμισλαβ Ντόκιτς (συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ). Σημαντική η παραμονή του Ματέο Πάρις που θα είναι και φέτος ο βασικός της πασαδόρος, ενώ και η ανανέωση με τον Ζήση είναι εξίσου σημαντική. Στην ομάδα παρέμειναν επίσης και οι Μάρκου, Βελέντζας.

Ο Φοίνικας απέκτησε 3 ξένους με τον Σέρβιο Μίλα Μρντακ να είναι ο αντικαταστάτης του Ντόκιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος έχει συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία (Tuscania) πετυχαίνοντας 511 πόντους σε 26 παιχνίδια (Μ.Ο 19,65 πόντοι).

Ο Βραζιλιάνος Ρεινάλντο ντε Ουτέιρο μετά από 2 χρόνια στην Ομόνοια Λευκωσίας όπου κατέκτησε αρκετούς τίτλους, θα είναι ένας από τους βασικούς ακραίους του Ντούσκο Νίκολιτς. 

Τέλος ο Αμερικανός Όβερμαν Γκρέισον με ύψος 1.99 είναι ο νέος κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, με την Ελλάδα να είναι η 4η Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία αγωνίζεται μετά από Γαλλία, Ελβετία και Φινλανδία.

Σε συνδυασμό με τις αποκτήσεις των Εφραιμίδη, Σούρδι, Χήρα, Σκαρλατίδη και Παπαδόπουλου ο Ντούσκο Νίκολιτς έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και καλείται να «δέσει» του παίκτες, έτσι ώστε να στοχεύσει η ομάδα της Σύρου για άλλη μία χρονιά ψηλά.


volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου