Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Σπασιτς :"Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Μάλμε, αλλά αν ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη θέληση και τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να τσεκάρει το εισιτήριο του για την επόμενη φάση"


Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τη Μάλμε. 

 Για τον αγώνα σημείωσε: «Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Μάλμε, αλλά αν ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη θέληση και τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να τσεκάρει το εισιτήριο του για την επόμενη φάση. Αν έπρεπε να πω ένα σκορ θα έλεγα 2-1. Η Μάλμε είναι πιο έτοιμη ομάδα ενώ εμείς ερχόμαστε από την προετοιμασία», ενώ για τον Μαντί Καμαρά, τόνισε: 

«Ο Καμαρά είναι ένας πολύ καλός παίκτης που βοηθάει την ομάδα, έχει τρεξίματα και βοηθάει αρκετά. Κατά τη γνώμη μου παρά το γεγονός ότι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μεϊτέ καθώς για εμένα μπορεί να μπει περιοχή και να δώσει γκολ σαν τρίτος επιθετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου