Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Να δει κατάματα την ποδοσφαιρική αλήθεια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κι έχασε. Όταν το κάνεις αυτό με τις πιθανότητες κατά σου θα έρθει η ώρα που θα καείς. Πέρυσι δεν είχε αυτήν την πολυτέλεια. Φέτος έχει κλειδώσει ήδη το Conference και θα είναι αποτυχία αν δε βρεθεί στο Europa δεδομένων των αντιπάλων. Σε αυτό το σημείο είναι. Κι είναι εδώ μην έχοντας πάρει δύο μέρους, μην έχοντας πάρει δεξιό στόπερ εφάμιλλο τουλάχιστον του Κεντζιόρα, πιθανώς να χρειαστεί να αντικαταστήσει και τον Κουλιεράκη, μην έχοντας πάρει αριστερό μπακ αφού θεώρησε πως χρειάζεται μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Μπάμπα. Αυτά είναι ποδοσφαιρικά ατοπήματα που πληρώθηκαν χθες, όπως κι ο χρόνος της προσθήκης των Τισουντάλι-Τσάλοφ.

Υ.Γ. Το τι έχει συμβεί με τον Τσιγγάρα είναι κάπως θολό. Θυμίζω πάντως πως πέρυσι ήταν ίσως ο κορυφαίος σε διάρκεια απόδοσης στους έξι προκριματικούς αγώνες που μας έφεραν σε ευρωπαϊκό όμιλο.

4 σχόλια:

  1. Όσον αφορά τον Τσιγγάρα το τοπίο δεν είναι καθόλου θολό. Ποτέ δεν τον γούσταρε ο Ρουμάνος. Γενικά δεν τα πάει καλά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δώστου Μπισεσβαρ - Καντουρι και πάρε του την ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λάθος μην γίνεσαι εμονικος με τον κουτς
      Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να ανανεώσει και ο ιδιος δεν θέλησε.
      Ζήτησε να φύγει και να πάει να παίξει αλλού.Ο ΠΑΟΚ του απάντησε ότι μετά το πέρας των ευρωπαϊκών αγώνων θα πουληθεί με ένα μικρό αντίτιμο σε ομάδα.
      Πως μπορεί να βάλει έναν παίκτη που το μυαλό του είναι να φυγει , θεωρείται ξένο σώμα.

      Διαγραφή
  2. Ζήτησε να φύγει επειδή δεν παίζει και δεν υπολογίζεται. Άλλος είναι εμμονικός.

    Ναι, ο Τσιγγάρας δεν είναι κανένας παικτάρα. Σύμφωνοι. Χειρότερος από τον Οζντόεφ πάντως δεν είναι. Δεν έχουμε χαφ και 8 μήνες τώρα πετάμε αητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί είμαι εμμονικός; Για πιο λόγο ζήτησε να φύγει; Μήπως γιατί δεν παίζει;;; Ποιους έχει μπροστά του και δεν παίζει λεπτό; Τον Μοντριτς ή τον Πίρλο; Ο .. αναντικατάστατος Οζντοεφ είχε να παίξει από πέρσι τον Ιανουάριο λόγω ψυχολογικών!! Για να τσιμπάει ένα μύριο τον χρόνο έχει όμως ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή