Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Σύστημα εναντίον ταλέντου,τακτική εναντίον ενστίκτου.

 


Στις 20:00’ το μοναδικό παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague,ματς που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

  Ο Παναθηναϊκός έρχεται από την καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς του με δυο σερί νίκες κόντρα σε Βίρτους και Βιλερμπάν για την Euroleague και την αν μη τι άλλο εύκολη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.Η έλευση του Ντουέιν Μπέικον έφερε μια τάση ενθουσιασμού και συνάμα της επιστροφής του Γουόλτερς ο 6στερος έκανε το πολυπόθητο comeback.

  Από την άλλη η πιο overachiever ομάδα της Ευρώπης.Έχει ήδη τρυπήσει το ταβάνι της το οποίο αναμενόταν στις τελευταίες θέσεις και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση.Ένα σύνολο από ρολίστες πιστούς στο πλάνο της ομάδας με χαμηλά τα «εγώ».Μετά το σπουδαίο διπλό στην Ισπανία,η Ζαλγκίρις καλείται να παίξει ένα από τα λίγα φετινά παιχνίδια της στο οποίο έχει τον τίτλο του φαβορί.

  Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ στο τέλος της Τετάρτης περιόδου.Το σημείο της επιλογής:Καμία ομάδα να μην κερδίσει με πάνω από 8 πόντους.Ένα combo bet που στη μπλε εταιρία πληρώνει στο 1.90.

  Δεύτερη και τελευταία επιλογή από το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και δεν είναι άλλο από το Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης.

  Η Φενέρμπαχτσε με 7 διαδοχικές νίκες και 17-2 στη σαιζόν κόντρα στη Ρεάλ με 6 διαδοχικές και 16-5 συνολικά.Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε εξαιρετική κατάσταση με φόντο την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.Το οριακό αβαντάζ που δίνεται στην Φενέρ μου μοιάζει δίκαιο αλλά θα προτιμήσω να απέχω από τον νικητή και να επιλέξω την τακτικη  αλληλοεξουδετέρωση και το under 166.5.

Καλή τύχη σε όλους!

Μιχάλης Κασαμπαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου