Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Λάμπρου:"Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Λάζαρος Λάμπρου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την περίοδο του καλοκαιριού και τόνισε πως επιθυμούσε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Η παρουσία μου στην Πανιώνιο ήταν μια καλή εμπειρία και με βοήθησε να εξελιχθώ. Το καλοκαίρι επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, έκανα προετοιμασία, μαζί με τα παιδιά που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και αναδείχθηκαν δεύτεροι στο πρωτάθλημα.


Μετά τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα στα play off του Champions League, έγινε πρόταση σε πολλούς νέους παίκτες να αγωνιστούν σε κάποια άλλη ομάδα αυτή τη χρονιά. Τότε ο μάνατζέρ μου, Τάσος Παπαδόπουλος, του οποίου το γραφείο έχει έδρα στο Άμστερνταμ, με κάλεσε για καφέ, μία ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνω 100% στον ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος μου είπε πως Φένλο και Φορτούνα Σιτάρντ ενδιαφέρονται για να με αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Ήξερα πως το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι άκρως επιθετικό, κάτι ιδανικό για μένα. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της Φορτούνα, ο οποίος με έπεισε απόλυτα, με αποτέλεσμα να πετάξω το ίδιο μεσημέρι, προκειμένου να με ξεναγήσει στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου