Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκάθαρη αποτυχία

Στο τέλος της σεζόν κάθε ομάδα κάνει τον απολογισμό της, για το τι έκανε στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη.

Όταν έρθει η αυτή η ώρα για τον ΠΑΟΚ το πρόσημο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι αρνητικό. Βγάζω έξω την Τσέλσι επειδή είναι κλαμπ τοπ επιπέδου, αλλά δεν νοείται ο Δικέφαλος με ομάδες όπως η Βίντι και η Μπάτε Μπόρισοφ να τερματίζει τελευταίος στον όμιλο. Είναι ξεκάθαρα αποτυχία.

Όλοι έχουν ευθύνες για αυτόν τον αποκλεισμό, αλλά δεν είναι ώρα να μείνουμε εδώ, στο ποδόσφαιρο μετράει η επόμενη ημέρα και η επόμενη ημέρα είναι το παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Περιμένω το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάλει αντίδραση από εδώ και πέρα και να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα.

Τις προηγούμενες φορές είχα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν διαλέγει παιχνίδια, ακόμη αυτό πιστεύω απλώς αποδείχθηκε πως οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να αντέξουν το βάρος των τριών διοργανώσεων.

Γιατί κακά τα ψέμματα υπάρχει τόση ψύχωση και τρέλα για το πρωτάθλημα που πραγματικά δεν βλέπουμε τίποτα μπροστά μας. Σίγουρα αυτό δεν είναι καλό,αλλά μετά την περσινή κλοπή υπάρχει η πίεση πως αυτός ο τίτλος δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα.

Μετά από δύσκολη βραδιά δεν θα πρέπει να διαλύσουμε την ομάδα τώρα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι γιατί όπως είπε σωστά ο Δημήτρης Πέλκας τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα.

Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε ποδοσφαιριστές και εννοείται πως δεν φταίει ο Μάτος και ο κάθε Μάτος για τον αποκλεισμό από το Europa League, αλλά το πέναλτι που κάνει ο Βραζιλιάνος δείχνει ένα παίχτη που είναι επιβαρυμένος και σωματικά και ψυχολογικά και σίγουρα είναι απαραίτητο να πάρει ανάσες.

Επιμέλεια:Γιώργος Δόσχορης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου