Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Αυτά είπε ο Λουτσέσκου

«Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο τις προπονήσεις για να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο μπορούμε. Η βασική μας διαφορά είναι πως οι παίκτες διαχειρίζονται καλύτερα την κούραση και προσαρμόζονται καλύτερα σε αυτό. Θέλαμε να δώσουμε περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να ετοιμάσουμε το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Γι΄αυτό το λόγο κάποιοι έπαιξαν 70’ και κάποιοι λιγότερο, στο άλλο φιλικό θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο φιλικό όλοι να πάρουν από ενενήντα λεπτά.
Για τα στοιχεία που του άρεσαν:
«Μου άρεσε το γεγονός πως είχαμε ρυθμό, επίσης ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, αλλά και το πως μπήκαν οι παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Δεν μου άρεσαν τα λάθη… αυτοπεποίθησης από τους μέσους και τους τερματοφύλακας που μας κόστισαν και έναν γκολ. Ολα αυτά όμως θα λυθούν μέσα από κουβέντα».
Για τους Πρίγιοβιτς και Ουάρντα:
«Βήμα με βήμα θα γίνει η επανένταξή τους στην ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση θα έρθει γρήγορα έκανε δέκα μέρες διακοπές και θα βοηθήσει άμεσα. Ο Ουάρντα θα επιστρέψει πιστεύω γρήγορα και αυτός από άποψη φυσικής κατάστασης. Έλειπε όμως πέρυσι και θα πρέπει να βρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μας».
Για τις μεταγραφές:
«Η διοίκηση ξέρει τι χρειάζομαι και δουλεύει πολύ καλά για να τελειοποιήσει».
INPAOK

1 σχόλιο:

  1. Αυτο που πρεπει να δουλεψει ο ΠΑΟΚ και ο Ρουμανος ειναι στην πιεση που δεχεται η ομαδα ψηλα στην αμυνα...σε ολα τα φιλικα οι ομαδες μας πρεσαραν ψηλα και ειχαμε αρκετα προβληματα...πρεπει να εντοπιστει το προβλημα και να δουλευτει...με πλαγια μπακ Ματος και Βιειρινια αυτο σαν προβλημα δεν επρεπε καν να υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή