Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Μπούτος ... το τελευταίο κομμάτι στο ασπρόμαυρο παζλ

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την προσθήκη του αθλητή Αλέξανδρου Μπούτου, στην ομάδα.

Ο ύψους 2,02 μ. διαγώνιος, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1998 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο του βόλεϊ. Με αυτήν την προσθήκη, η διοίκηση του τμήματος δείχνει τη διάθεση της να επενδύσει σε νεαρούς Έλληνες αθλητές καθώς ο Αλέξανδρος Μπόυτος θα ανήκει στον Δικέφαλο έως το 2022.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στην ομάδα του Άρη (2010-14), ακολούθησε ο Ηρακλής (2014-16), ο Περσέας (2016-17) και ο Πήγασος Πολίχνης (2017-18).

Ο Αλέξανδρος Μπούτος στις δηλώσεις του ως παίκτης του Δικεφάλου ανέφερε: 

” Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Γνωρίζω ήδη κάποια παιδιά και πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ και μπω γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας. Εύχομαι να ζήσω ως παίκτης του ΠΑΟΚ την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και πιστεύω με την απόδοσή μου, να συμβάλλω τα μέγιστα στην επίτευξη όλων των στόχων”.

Οι διακρίσεις του… 

Αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και φιναλίστ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα του Ηρακλή (2014-15). Με τον Πήγασο Πολίχνης κατάκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2017-18). Επίσης έχει διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολείων (2016). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ22″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου